Dan-Aktiv har fået ny ejer

Resurs Bank AB har per 1. April 2014 købt Dan-Aktiv A/S af Credit Agricole Consumer Finance.

Dan-Aktiv A/S er et selskab under Nordic Consumer Finance A/S og fusionen er en overdragelse af samtlige aktier i Nordic Consumer Finance A/S til Resurs Bank.

-Til dig som er kunde og låntager hos Dan-Aktiv har det ingen betydning for din låneaftale som fortsætter uændret.

-Til vores samarbejdspartnere medfører det heller ikke ændringer i de indgåede samarbejdsaftaler.

En stærk nordisk organisation

Resurs Bank er en af Sveriges hurtigst voksende banker og har 530 ansatte per 1. april 2014. Resurs Bank er markedsledende indenfor finansiering til detailhandelen og tilbyder i dag lån, kredit og forsikringsprodukter til private kunder samt tilpassede finansieringsløsninger til firmaer i Norden. Resurs blev grundlagt i 1977 og består i dag af Resurs Bank og Solid Forsikringer. Resurs Holding ejes af Nordic Capital Fund VII och Waldir AB.


En arbejdskultur fyldt med energi

Dan-Aktiv har ca. 75 energiske og engagerede medarbejdere, som arbejder for at give danske detailhandlere markedet bedste og mest fremadrettede finansieringsløsninger.

I Dan-Aktiv blomstrer en kultur bygget på åbenhed og mangfoldighed. Vi er et miks af mennesker med forskellige baggrunde og nationaliteter, vores struktur er flad, og døren står altid åben mellem leder og medarbejder. Det er bl.a. også derfor, vi kan give dig løsninger og service i top.
 


Kunde-tilpassede Finansieringsløsninger

Med en løsning fra Dan-Aktiv får både forhandler og kunde en fordelagtig og fleksibel finansieringsløsning samt service i særklasse. Med fokus på at tilbyde løsninger, der er enkle at tilgå og bruge, udvikler vi konstant vores løsninger, så de opfylder både forhandlerens og kundens behov.